İçeriğe geç

Halil Erdoğmuş Kim

Ebebek mağazasının sahibi kim?

Yeni doğum yapmış bir baba olan Halil Erdoğmuş’un, bebek bakımı konusunda bilgiye olan ihtiyacı sonucu kurduğu ve 2001 yılından bu yana anne-baba ve anne-baba adaylarına hizmet veren bir sitedir.

Halil Erdoğmuş aslen nereli?

Aslen Rize İyidere’liyim.

Ebebek sahibi nereli?

Girişimcilikten girişimciliğe başarı hikayesi 1969 yılında Uşak’ta doğdum.

Anadolu Ulaşım sahibi kim?

Yurt içi yolcu taşımacılığında geniş ve seçkin bir hizmet ağına sahip olan Anadolu Taşımacılık, 2003 yılında merhum Orhan Erdoğmuş tarafından kurulmuştur.

Ebebek Halil Erdoğmuş kimdir?

Halil Erdoğmuş, 1991 yılında İstanbul Üniversitesi’nden Ekonomi alanında lisans derecesi aldı ve aynı üniversitede Uluslararası İşletme Yönetimi alanında yüksek lisans derecesini tamamladı. 2019 yılında Sabancı Üniversitesi’nde MBA programını tamamladı ve bu programın bir parçası olarak Columbia Üniversitesi’nde Liderlik ve Müzakere okudu.

Ebebek İsrail’de mali mi?

Ebebek İsrailli mi? İsrail’i destekliyor mu? 2001 yılında Halil Erdoğmuş tarafından kurulan bir site iken, bugün Topbaş ailesinin çoğunluk hissesine sahip olduğu, anne ve bebek ürünleri satan yerel bir şirkettir.

E Bebeğim sahibi kim?

Şirket hakkında genel bilgiler Form A+ A -Adı ve soyadıCinsiyetGöreviHALİL ERDOĞMUŞErkekYönetim Kurulu BaşkanıMAHMUD MUHAMMED TOPBAŞErkekYönetim Kurulu Başkan YardımcısıMUSA TOPBAŞErkekYönetim Kurulu ÜyesiÖMER HULUSİ TOPBAŞErkekYönetim Kurulu Üyesi1 ek satır 13 Eylül 2023

Halil Doğan kimdir, nerelidir?

Halit Doğan (1978, Çarşamba, Samsun doğumlu), Türk avukat, siyasetçi ve Samsun Büyükşehir Bölgesi’nin şu anki belediye başkanı.

Ömer Çelik aslen nereli?

Ömer Çelik15 Haziran 1968’de Adana, Türkiye’de doğduPartiAdalet ve Kalkınma PartisiEğitimGazi ÜniversitesiMeslekGazeteci, siyasetçi20 satır daha

Ebebek ortakları kimler?

Halka arzda satış yapan ortaklar; Bunlar Ahmet Afif TOPBAŞ, Mahmud Muhammed TOPBAŞ, Musa TOPBAŞ, Halil ERDOĞMUŞ, Fatma Hande TOPBAŞ, Fatma Zehra ÜLKER ve Kamal Anthony HATOUM’dur.

Ebebek Topbaş’ın ailesi kimdir?

Mahmud Muhammed TOPBAŞ 1976 doğumlu olup evli ve üç çocuk babasıdır. Lise eğitimini Üsküdar Fazilet Özel Erkek Lisesi’nde tamamladıktan sonra aile şirketlerinin belirli bölümlerinde mesleki hayatını sürdürmüştür. Mahmud Muhammed Topbaş; BİM Bileşik Mağazalar A.Ş. ve Ebebek Mağazacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Ebebek’in kaç çalışanı var?

Şirket, 4 Ekim 2024 itibarıyla 4,15 bin kişiyi istihdam etti. En iyi çalışanların sıralamasına göz atın – EBEBEK MAGAZACILIK bu listede mi?

Halil Erdoğmuş kaç yaşında?

Halil Erdoğmuş, 1969 yılında Uşak’ta doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olduktan sonra aynı fakültede işletme alanında yüksek lisans yaptıktan sonra 1991 yılında Türk Mitsui Bank’ta çalışmaya başladı.

Orhan Erdoğmuş nereli?

1967 yılında Kayseri’de doğdu. 1989 yılında Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi’nden mezun oldu. 1993 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. Eylül 2024’te Genel Sekreter Yardımcısı olarak atandı.

Orhan Erdoğmuş neden öldü?

Kırmızı ışıkta uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Uşaklı milyarder iş insanı Orhan Erdoğmuş’un, hayatı için Cumhuriyet Savcılığı’ndan İçişleri Bakanlığı’na kadar herkesten yardım istediği ortaya çıktı.

Ebebek ortakları kimler?

Şirket hakkında genel bilgiler Form A+ A -Ortağın adı ve soyadıSermaye payıSermaye payı (%)Osman MOLLAALİOĞLU13233890,83Mustafa Latif TOPBAŞ7382840,46Tahir Uğur TEMİZER6683800,42Bedia Ebru IŞIN400930,037 daha fazla satır 13.09.0 23

Ebebek Topbaş’ın ailesi kimdir?

Mahmud Muhammed TOPBAŞ 1976 doğumlu olup evli ve üç çocuk babasıdır. Lise eğitimini Üsküdar Fazilet Özel Erkek Lisesi’nde tamamladıktan sonra aile şirketlerinin belirli bölümlerinde mesleki hayatını sürdürmüştür. Mahmud Muhammed Topbaş; BİM Bileşik Mağazalar A.Ş. ve Ebebek Mağazacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Ebebek hangi firmaya ait?

EBEBEK MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİ SAHİBİ

Ebebek Türk malı mı?

Faaliyet alanı: Bebek ve çocuk ürünleri satan bir Türk perakende şirketidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kilolu Escort